Blanda med riven ingefära och chutney. Skala äpplet och tärna det och bleksellerin fint. 600 g rotfrukter (ex rotpersilja, morot). 1 äpple. 3-4 msk Mango Chutney. 600 g rotfrukter (ex rotpersilja, morot). 1 äpple. 3-4 msk Mango Chutney
Rör ner krossade tomater, vatten, buljong och mango chutney. Tärna äpple och morötter. Servera med ris, extra mango chutney, bananskivor, jordnötter eller cashewnötter samt sallad
Lägg därefter ner kycklingen i gjutjärnspannan och häll över grädden, vatten och mango chutney. Skär upp alla grönsaker, vitlöken och äpplet i 3 cm stora bitar. 2 st röda äpplen, söta. 1 dl mango chutney (hälften till grytan och hälften till servering). 1 st Majskyckling 2 st gula lökar 2 st potatisar 2 st morötter 2 st röda äpplen, söta 4 st vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 msk ingefära, riven 5 st kardemummakärnor, hela 1 dl vatten 1 tsk garam masala 2 tsk currypulver salt och peppar, efter smak 1 dl mango chutney (hälften till grytan och hälften till servering) koriander, hackad
Skala morötterna och skär i mindre bitar, kärna ur äpplena och klyfta dem, skala vitlöken. Skiva upp köttet, slå på såsen, och servera med kokt potatis, någon grönsak och gärna någon kryddig chutney
Skala och skär morötter, äpple samt rödlök i grova bitar. Skala morot och skär i grova bitar. servera rostade rotfrukter på ett fat eller skål samt grönsallad, gelé och chutney till
Bryn lök, äpple och morot i olivolja och tillsätt vatten, honung, salt och peppar. Börja med chutneyn. Lägg tvåtre skivor kassler ovanpå och därefter chutney