den ovan som består av kesella+mosad hallon+vaniljpulver och sedan frysta mangobitar på toppen. Därav gjorde jag bara någon dag senare nya mellanmålmuffins med samma grund, dock denna gång med en smaksättning av kola/kanel/äpple/morot
Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena. kanel. Skala och skiva äpplena tunt. Rör ihop resterande ingredienser till fyllningen och häll/bred försiktigt över äpplena
Tillsätt socker och kanel mot slutet. Gör så här Kärna ur och tärna äpplena. 3 äpplen. 1 tsk malen kanel. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 äpplen 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 msk strösocker 1 tsk malen kanel 250 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche ½ dl mandelbiskvier
De blir kanske inte lika krispiga och frasiga som vanliga våflor men de är supergoda, framförallt tillsammans med lite frukt eller bär samt proteinfluff eller keso/kesella
Stek dem i smör i omgångar och strö över kanel och socker. Kärna ur och skär äpplena i tunna skivor. 1 1⁄2 msk JO® äpple. 4 st äpplen. 1⁄2 tsk malen kanel. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj