Nilla's Kitchen. En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning. Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter
Här nedan visar jag er ett tidigare skapat recept på äppelsmulpaj smaksatt med kanel. Jag tycker det är så gott att baka med äpple - men gör det faktiskt rätt sällan
En enkel och snabb äppelsmulpaj som passar perfekt som efterrätt när tiden inte räcker till. Servera med vaniljglass eller vaniljsås och njut av en härlig äppelsmulpaj
Vill du testa någon annan variant kan jag rekommendera den här med hirsmannagryn, den här med mandelmjöl och kokosmjöl, den här saftiga äppelkakan med vita bönor i smeten, här en LCHF-variant, här en äppelkakepaj, här en äppelkaka av det lite mer rustika slaget, här en äppelkaka med kolasmak och karamelliserad mjölk, här en enkel och kryddig äppelkaka, här en äppelsmulpaj med havrekokostopping och vit choklad, här en riktigt lättgjord efterrättskaka med äpplen, och här en riktig festkaka med mango och mandelmassa
äppelsmulpaj med pecannötter (vegan, glutenfri, mjölkfri, utan vitt socker). Under programmet utgår vi från boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker” och i den hittar du egentligen alla recept du behöver när du deltar i onlineprogrammet