Om du vill göra pajen paleo kan du ersätta rismjöl medmandelmjöl och havren med kokosflingor. En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning
Här nedan visar jag er ett tidigare skapat recept på äppelsmulpaj smaksatt med kanel. ¾ dl mandelmjöl. Jag tycker det är så gott att baka med äpple - men gör det faktiskt rätt sällan
Vill du testa någon annan variant kan jag rekommendera den här med hirsmannagryn, den här medmandelmjöl och kokosmjöl, den här saftiga äppelkakan med vita bönor i smeten, här en LCHF-variant, här en äppelkakepaj, här en äppelkaka av det lite mer rustika slaget, här en äppelkaka med kolasmak och karamelliserad mjölk, här en enkel och kryddig äppelkaka, här en äppelsmulpajmed havrekokostopping och vit choklad, här en riktigt lättgjord efterrättskaka med äpplen, och här en riktig festkaka med mango och mandelmassa