Vi serverade den mumsiga grytan med basmatiris och lite kryddig äppelchutney (se här). Jag ändrade och trixade lite med recepten för att göra grytan vegetarisk och för att anpassa den efter vår smak
Vi käkade grytan med basmatiris och lite äppelchutney (se här). Skölj och kärna ur paprikan. Den här kanongoda innehållsrika grytan med smaker influerade av det karibiska köket lagade jag förra veckan
Medan vattnet till couscousen kokade upp, skar och stekte jag grönsaker, och när couscousen svält klart blandades den ner med de stekta grönsakerna och serverades till den grillade kycklingen medäppelchutney
Men jag får tacka mamma och pappa som hade köpt med sig äppelchutney från Kivik när de var där. Men sen hade mamma och pappa lämnat en burk äppelchutney från Kivik i kylskåpet när de var här och Simon ville ha något kött till maten (hehe, jepp han klarade sig inte enbart på zucchinislaw sa han bestämt här hemma
Det hela kompletterades av en klick av min godaste äppelchutney (se här) och lite basmatiris, till dem som inte hade uteslutit sådana saker ur sin kost
Häll över ättika och tillsätt paprika, curry och salt. ÄPPELCHUTNEYMED CITRON. En chutney tillagad på äpplen, lök och citroner med goda kryddor är fint att ha i förrådet