Äppelchutney ingefära kanel russin recept

Äppelchutney

Äppelchutney

Det är ju som sagt äppelsäsong men det kändes som att jag nått min nivå på bakning med äpplen så jag gjorde en äppelchutney istället som jag sen kan servera till kyckling eller fläskkött
Äppelchutney

Äppelchutney

) Jag har länge varit nyfiken på att göra äppelchutney, och den gjorde mig inte det minsta besviken. Tillsätt kanel, curry och ingefära
Äppelchutney

Äppelchutney

2 msk fintärnad färsk ingefära. 2 msk russin. 1 tsk kanel. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en gryta och ägg i alla övriga ingredienser
Äppelchutney

Äppelchutney

500 g äpple 1 gul lök, finhackad 1 röd chilifrukt, finskuren i skivor 1 krm malen kanel 1 tsk curry 1 tsk ingefära 1 dl ättika 2 dl strösocker 0,5 dl russin matolja, att fräsa i
Squash- och äppelchutney

Squash- och äppelchutney

2 dl russin. 1 msk kanel. 1 msk ingefära. 2 dl russin. 1 msk kanel. 1 msk ingefära. Ingredienser. ca 500 g squash. ca 500 g äpple

Äppelchutney i tryckkokare

Häll i oljan i tryckkokaren och tillsätt chili, kanel, nejlikor och ingefära. Släpp ut trycket, tag bort kanelstängerna och chilin

Äppelchutney

3 msk riven färsk ingefära. 2 dl russin. 1 tsk malen kanel. Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka upp och låt sjuda utan lock ca 1 timma

Äppelchutney

2 msk russin. 1/2 tsk ingefära. 1 tsk kanel. Skala kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i. en gryta. Lägg i alla övriga ingredienser