Äppelchutney balsamvinäger recept

Koka äppelchutney!

Dessutom gjorde alltid mormor äppelchutney. Äppelchutney 4 äpplen2 cm torkad ingefära i bit1 rödlök1 ½ dl äppelgelé1 msk balsamvinäger1 dl vatten1 tsk saltpepparSkölj äpplena, ta bort kärnorna och skär dem i små bitar
Amoz tomatkyckling

Amoz tomatkyckling

Balsamvinäger. Dela tomaterna i klyftor (6 på varje) Lägg dem på ett ugnsfast fat och ringla olja och balsamvinäger över. 2 msk äppelchutney med pepparfrukt+ vitlök (Kiviks)
Zucchinislaw med äppelglaserade revben

Zucchinislaw med äppelglaserade revben

Men sen hade mamma och pappa lämnat en burk äppelchutney från Kivik i kylskåpet när de var här och Simon ville ha något kött till maten (hehe, jepp han klarade sig inte enbart på zucchinislaw sa han bestämt här hemma

Laxspett med quinoasallad

Fler receptLax- och torskburgare med räkröraVitaminvattenInflammationshämmande mjölkdrömLjummen äppelchutney