Strö över kryddgrönt och servera med potatis. Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Fräs lök, vitlök, morötter, paprikaoch kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. 2 gula lökar. 2 vitlöksklyftor. 1 röd paprika. 1 grön paprika. 150 g kantareller eller annan svamp
Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Fräs lök, vitlök, morötter, paprikaoch kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. 2 skivade gula lökar. 2 hackade vitlöksklyftor. 1 strimlad, röd paprika. 1 strimlad, grön paprika. 150 g delade kantareller eller annan svamp
Bryn köttet, krydda med viltkrydda och pepparmixen. Tillsätt svampen, och låt stekas en liten stund. Fräs lökenochpaprikan i en skvätt olja eller smör i stekpanna