Älggryta med kantareller och grädde Rensa kantareller och skär bort fula delar. Stek kantarellerna några minuter i smöret samt salt och peppra efter smak receptfavoriter.se
Älggryta med gorgonzola och björnbär 4 schalottenlökar. 300 g kantareller eller annan svamp. 4 schalottenlökar. 300 g kantareller eller annan svamp Salt & Peppar
Viltgryta, älggryta eller rådjursgryta Skala och klyfta schalottenlökarna och rensa och dela svampen grovt. Blanda i schalottenlök och svamp innan servering receptfavoriter.se
Älggryta med gorgonzola och björnbär En god älggryta, jag hade ingen älg hemma så det fick bli grytbitar istället men det funkade hur bra som helst det också MAT & BAKBLOGGEN
Johans älggrytaschalottenlökar. 1 kg kantareller. Koka upp buljongen i grytan. Skär köttet i relativt små bitar. Fräs löken och paprikan i en skvätt olja eller smör i stekpanna Matklubben.nu
Älggryta med smörfräst svamp Låt kantarellerna svettas i måttligt varm stekpanna tills vätskan kokat bort. Skala och hacka schalottenlökenMatklubben.nu
Mustig älggryta med rödvin och svamp 2 st kantareller. 4 st schalottenlökar. Blanda enbären med nejlikor, stjärnanis, lagerblad och kanelstång Ica kuriren
Älgfärsrulle älgfärsrulle , älgfärsbullar , älggryta med kantareller , älgkalops , älgköttbullar. Ingredienser köttfärssmet ca 800 g älgfärs 200 g fläskfärs 1 st gul lök, riven 2 st ägg 3 msk ströbröd 1 dl vispgrädde 2 msk kalvfond 2 tsk dijon senap 2 klyftor vitlök, fint hackade 0,5 tsk salt svartpeppar, nymalen Ingredienser fyllning 10 skivor prosciutto crudo 5-6 st schalottenlök, hackade 1,5 dl tranbär 2 msk färsk rosmarin Till pensling 25 g smör, smält Beskrivning Sätt ugnen på 225 grader. 5-6 st schalottenlök, hackade matorama
Älgfärsrulle älgfärsrulle , älgfärsbullar , älggryta med kantareller , älgkalops , älgköttbullar. 6 stora portioner Ingredienser köttfärssmet ca 800 g älgfärs 200 g fläskfärs 1 st gul lök, riven 2 st ägg 3 msk ströbröd 1 dl vispgrädde 2 msk kalvfond 2 tsk dijon senap 2 klyftor vitlök, fint hackade 0,5 tsk salt svartpeppar, nymalen Ingredienser fyllning 10 skivor prosciutto crudo 5-6 st schalottenlök, hackade 1,5 dl tranbär 2 msk färsk rosmarin Till pensling 25 g smör, smält Beskrivning Sätt ugnen på 225 grader. 5-6 st schalottenlökJessika & Jonas