Tjälknöl på viltKoka nu ihop saltlagen. Lägg köttet i en liten bunke eller påse, så att lagen täcker köttet. Låt den koka upp och låt den svalna www.koket.se
ÄlgkalopsLägg inte för mycket kött i pannan åt gången, då blir köttet kokt snarare än stekt. Fortsätt koket tills köttet är riktigt mört Matklubben.nu
Älggryta med vinterkryddor, päron och messmörÄlgfiléStekälg och grönsaker i olja i tryckkokare. PotatispuréKoka potatisen och pressa den genom sil, tillsätt smör och sedan mjölk och grädde www.koket.se
Jaktkojans viltgryta | Recept från Köket.se Rör om och låt grytan koka upp. Skala och skär löken i ringar och lägg ner dem i grytan. Lägg i två buljongtärningar om grytan lagas utan ben www.koket.se
Kalops med extra goda rödbetor! Har du färska rödbetor så koka dem stjärnanis och ingefära för det blev jättegott. Skär morötterna i bitar och låt de koka med tills köttet är riktigt mört ( rensa bort ben om du har köttben) Späd med mera vätska om det behövs chiliconkarin