Gott med vaniljglass till. Den innehåller också äkta vanilj som är så otroligt gott. Den är väldigt lätt att svänga till och allt utan täcket med hjortron (som tar 2 minuter att bre på) kan du göra dagen innan
Den här kakan hör till den självständiga sorten som trivs väldigt bra på egen hand, men den tackar inte heller nej till sällskap i form av en klick grädde eller vaniljglass
Servera, gärna en aning ljummen, med kulor av gammaldags vaniljglass eller lättvispad grädde. 1½ dl bovetemjöl1 dl mandelmjöl/mandelpulver100 g riven, äkta mandelmassa125 g vanligt eller laktosfritt smör, alternativt mjölkfritt margarin1 äggula3 - 4 stora, äpplen1 barnmatsburk mangopuré - alternativt en stor, väl mogen mango om du hittar någon200 g riven, äkta mandelmassa2 äggvitorHacka ihop pajdegen för hand eller i matberedare
Gärna med lite lättvispad grädde eller en kula vaniljglass till. 100 g citroncurd - hemgjort eller köpt av bra kvalitet utan onödiga tillsatser. 1 tsk äkta vaniljsocker. 100 g citroncurd - hemgjort eller köpt av bra kvalitet utan onödiga tillsatser. 1 tsk äkta vaniljsocker
Botten. Smält smöret och låt det svalna. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, socker och vaniljsocker fluffigt och sikta i vetemjölet med hjälp av en sil
Resterna fick sällskap av halvsmält vaniljglass. 1 msk äkta vaniljsocker. 1 msk äkta vaniljsocker. Jag fortsätter mitt utforskande av frysen och undersöker vilka hemligheter den sitter och tjuvhåller på
Vad sägs om sötsalta parmaspett, Mangokyckling och till dessert, vaniljglass med mjölkchokladsås. Sötsalta parmaspettca 16 små spett150 gr äkta grekisk getost1/2 kg melon tex