Äkta pasta deg recept

Gör egen pasta

Men på ett "äkta" brunchbord finns. Är det en maträtt man känner skillnad på så är det pastadeg. Du kommer få en deg som har bättre elasticitet, finare färg, och godare smak

BÄSTA RECEPTET PÅ SCONES

Men på ett ”äkta” brunchbord finns även scones. Pasta Carbonara står på menyn idag, vi ger dig knepen för att lyckas få den härligt krämig
Vegansk pitepalt – enkelt och jävligt gott!

Vegansk pitepalt – enkelt och jävligt gott!

Hej vänner. Innan jag börjar att berätta om sjävla palten skulle jag vilja ta två sekunder till att prata lite om Matbloggspriset Folkets Val som jag är nominerad till

Kolasnittar

Men på ett "äkta" brunchbord finns. Pasta Carbonara står på menyn idag, vi ger dig knepen för att lyckas få den härligt krämig

Kamutfrallor

Så vad ska man ha i ett oäkta kamutbröd. Detta innebär att man kan använda den precis som durum och göra bröd och pasta
Kardemummakex / Digestive

Kardemummakex / Digestive

Men nu hade jag finfint ekologiskt äkta smör hemma, så smör fick det bli. På tal om ekologiskt …visste ni att Barilla nu lanserar ekologisk pasta i Sverige

Ginger & Lemon Cake

Tillsätt det smälta Kakaosmöret och mixa till en pasta. Scientific studies show that these antioxidant compounds in these berries have potential health benefits against cancer, aging, inflammation, and neuro-degenerative diseases
Matig söndag

Matig söndag

Efter en otroligt härlig ”mammalunch” bestående av zucchini & low carb pasta med älgfärssås och färgsprakande sallad avnjöt vi en härlig blåbärspaj med krispigt mandelskal som jag slängde ihop

MITT NYÅRSFIRANDE OCH NYÅRSMENY

Nu har det ju tyvärr varit lite si sådär med äkta snö de år vi varit där. Man kan antingen kavla ut pastadegen eller använda pastamaskin om man har det
Hembakad ciabatta classico.

Hembakad ciabatta classico.

Ett äkta och klassiskt italienskt bröd som kännetecknas av att det är lite segt. Vi ska under första veckan i maj åka runt med buss i Italien tillsammans med andra matintresserade för att besöka chokladtillverkare, vingårdar, ostproducenter, sylt- och marmeladproducenter, titta på bufflar och smaka dess ostar, få se hur man gör pasta och bara njuta av allsköns platser vi ska få se såsom Montepulciano, Portonovo, Jesi, Perugia, Cartoceto samt Recanati

Idas barnvänliga kycklingpaj

smör (äkta smör för godast smak). Det ska bli som en ”pasta” inte för kladdig men absolut inte för hård