Äkta Chiligryta med en färgglad bönröra Har varit sugen på att göra en riktig chili med helt kött ett tag (typ sedan vi var i Lindvallen och jag åt den goooodaste på Gusav bar och grill) och hittade ett recept på tasteline på en "äkta chili" Mumsfillibaba!!!
Äkta chiligryta Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1,2 kg högrev 1 msk oregano 1 msk spiskummin 1 dl rödvinsvinäger 1 msk honung 0,5 tärning(ar) oxbuljong , 2,5 dl vatten 5 dl ljus öl 2 burk(ar) krossade tomater 2 st lagerblad 2 msk ingefära 2,5 st chilipeppar , urkärnade 10 st vitlöksklyfta(or) 5 stjälk(ar) blekselleristjälk(ar) 2 st morot 2 st gul lök(ar) 1 paket bacon 1 st olja 2,5 st Chipotle 2 st röd paprika Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Chiligrytaäkta chili, chilistuvad majs, svart bönröra. Äktachiligryta, Chilistuvad majs och svart bönröra. 4 portioner1,2 kg högrev, högrev1 msk oregano1 msk spiskummin1 dl vinäger, rödvinsvinäger1 msk honung0,5 tärning(ar) oxbuljong, + 2,5 dl vatten5 dl Öl, ljust2 burk(ar) tomater, krossade2 st lagerblad2 msk ingefära2,5 st chilipeppar, urkärnade10 st vitlöksklyfta(or)5 stjälk(ar) blekselleristjälk(ar)2 st morot2 st gul lök(ar)1 paket bacon1 st olja2,5 st Chipotle2 st paprika, röd1. 1,2 kg högrev, högrevMat 365
Herr Hägerströms Chiligryta! Och kom ihåg,en äkta chiliafton S K A spåra ur fram mot natten. Men igår blev vi inbjuda på världens godaste chiligryta på högrevGourmetmorsan
Äkta chiligryta 2 kg nötkött, högrev. 3 timmar. 1. Putsa och tärna köttet i stora bitar. Bryn köttet i omgångar i olja i en gjutjärnsgryta Tasteline
Hot Hot Hot!Äkta Texas Chiligryta. 2 kg högrev . 2 kg högrev. 1. 1 tsk salt . 140 g skivat bacon . 2-3 msk olivolja . 1 st finhackad liten gul lök lillamyz.blogg.se
Äkta chiligryta 1,2 kg högrev. Putsa och tärna köttet i stora bitar. Bryn det i omgångar i olja i en gjutjärnsgryta. Ta upp köttet Matklubben.nu