I den lilla burken en krämig äggröramed blomkål smaksatt medgotlandstryffel. Den här helgen har vi haft Knytismiddag tillsammans med Karin, Magnus, Martin, Lisa och alla ongar
TipsDu kan göra äggsmeten direkt på spisvärmen också utan vattenbad men måste då vara lite mer försiktig med värmen så inte äggkrämen blir för varm och därmed förvandlas till äggröra
Det är skillnaden mellan att göra en omelett (som ska hålla ihop) och en äggröra (som ska dela sig). Frittata är en öppen italiensk omelett som ofta fylls med grönsaker av olika slag
Tillred äggröran. Placera skalen på fat eller ½ tallrik med grovsalt i botten så de ligger still. Vit italiensk tryffel, löjrom eller varför inte som de är
Äggröramedtryffel, frukostpannkakor och nybakat bröd. Visst kan du köpa färdiga strutar och dekorera, men då får du dras med att de inte ens är i närheten lika goda
Vi bjöd på bacon och äggröra, amerikanska pannkakor med smör och lönnsirap, scones med smör, ost, marmelad och morotssylt, smoothies, snittar, mangojuice, äppeldricka, virgin mary, kaffe och te
Inte bara för att jag fick äta den obligatoriska bakisrätten nummer ett – en krämig äggröra. Eller det fina lilla ägget medtryffel i skålen till vänster om min tallrik
Vill du smaksätta med finhackad gräslök, lite tryffel eller tabasco så gör det nu. Lördag morgon, vad är godare än en toast medäggröra och bacon när man stiger upp