Häll sedan över mjölblandningen i äggblandningen och blanda runt till en jämn smet med en sked. Blanda ägg och honung i en annan bunke med oljan, kanelen, äpplen och de rivna morötterna
Tillsätt socker, ägg och vetemjöl och eventuell kardemumma. Pensla med ägg och strö över pärlsocker. Smält smöret och tillsätt mjölken, låt detta bli fingervarmt
Lägg på en plåt med bakplåtspapper. I receptet använde jag mig av rårörsockret nedanför som man måttar exakt som vanligt vitt socker, men har ni annat kan ni behöva anpassa mängden lite
Vispa upp äggen över vattenbad, låt det sjuda under vispning. Smält smör och choklad över vattenbad. Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjöl och socker
Vänd försiktigt ner resten av äggblandningen och blanda varsamt till en jämn smet. Fäst ett bakplåtspapper på en form med löstagbar kant, smörj med smör och pudra med kakao
Vispa under tiden ägg och sötningsmedel till vitt och fluffigt. Smält smöret. De är dessutom gjorda utan varken socker eller mjöl så de passar dig som försöker äta lite nyttigare
Vispa upp äggen över vattenbad, låt det sjuda under vispning. Du får den helt sockerfri genom att välja sockerfri choklad eller helt laktosfri med laktosfri choklad och laktosfritt smör, så med andra ord är det en kaka som passar många
Lägg bitarna i en kastrull tillsammans med vattnet. Smält smöret. Rör sedan ner hackade valnötter, de två nötmjölen, stevia strö, vaniljpulver, kanel och bakpulver
Rör ner smöret och därefter ägget. Vispa ägget med elvisp. Smält smöret. Lägg hälften av smeten i en liten springform som är 12 cm. 30 g smör. 1 ägg. 1 msk kokosmjöl
Vispa ägg, florsocker, kakao, salt och rom i en bunke. Häll chokladsmeten i äggblandningen. Smält smöret i en kastrull och tag av från plattan, tillsätt chokladen och honung och rör tills allt smält
Lägg spenaten, löken och smöret i en stor stekpanna. Gör fyra gropar i spenatblandningen för äggen. Tillsätt grädde, mjölk, riv över rejält med muskot och krydda med vitpeppar
Vispa ägg och socker poröst. Häll i mjölk och smör. ¾ dl mjölk. Smält smöret. Lägg bakplåtspapper i botten av en form med avtagbara kanter, 20 cm i diameter. 50 g smör. 4 ägg. 2 dl socker. 2 tsk vaniljsocker. 3 ½ dl mjöl