Fisken panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. eller röd kaviar. Doppa först fileerna i en tallrik med mjöl, sedan i uppvispade ägg och sist vänder du dem i en tallrik med ströbröd
4 msk majonäs. 3-4 msk kaviar. hackad dill utifrån mak och tycke, jag hade ca 1 dl. 3 hårdkokta ägg. Säkerligen finns det hur många recept som helst, men såhär gorde jag och gott blev det
Vi bjöd på en härlig påsklunch bestående av morotslax (se här), kokt potatis, kokta ägg samt den här supergoda vegetariska varianten av romsås, gjord på caviart istället för ishavsrom
Hacka ner gräslök, dill, ärtskott, rödlök, ansjovis, potatis och ägg. Koka potatis och ägg. Blanda ner crème fraîche, majonäs, citronzest och citronjuice
Tillsätt majonäs och kalles kaviar och rör ihop till en smet. majonäs. kalles kaviar. Klicka ut röran i ägghalvorna och garnera med dill, helst färsk men funkar bra med torkad dill också
Vispa ägg och grädde, tillsätt osten. Dill. Häll på massor av dill och citronsaft. Blanda ner dillen. Dill. Vi hade laddat upp med hemgjord västerbottenpaj, 4 olika sorters sill, hemgravad lax, hemgjord hovmästarsås, brännvinsost, hårt och mjukt tunnbröd (nej, inte hembakt i år), baguette, smör, ägghalvor med kaviar eller majonäs, hemgjorda köttbullar, prinskorv och brännvinskorv, sallad, gräslök, gräddfil, färskpotatis, nubbe, öl, cider och läsk. 1 dl hackad dill. 3 ägg. 1 dl hackad dill. 3 ägg
Lägg sedan på topping och garneringen. Blanda eventuellt lite majonäs i créme fraichen bre ut över tårtan garnera med grön sallad runt kanterna och de övriga topping indigrienserna ovan på, låt fantasin flöda