Vilken paj. Pajdeg75 g smör3 dl vetemjöl1 dl kesella 1%Fyllning200 g färsk strimlad grönkål (eller 250g fryst)1 gul lök2 ägg1 dl kesella 1%1,5 dl mellangräddesalt och peppar140g ädelostsötmandel, honung och flingsaltSkär smöret i bitar
Vi brukar faktiskt inte äta någon speciellt märkvärdig mat på nyår, utan jag brukar laga samma sorts mat som till vilken annan helg som helst under året
Vilken sorts svamp man har spelar mindre betydelse. svamp och ädelostlasagnen häromsisten. Jag tror att jag har tappat förmågan att laga mat, en matblogg
Jag hoppas du har upptäckt vilken fantastisk grönsak grönkål är. Jag brukar göra soppa av den - och i mitt barndomshem var grönkålssoppa en självklarhet på annandagen - men här har den hamnat i en god paj tillsammans med knaprig bacon och smakrik ädelost
För sjutton, använd ädelost eller smaksatt färskost om du känner för det. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
Oxrullader fyllda med ädelost i gräddskysås. Vilken skillnad mot 6s plus jag hade innan. I helgen hämtade jag ut en ny mobil då mitt abonnemang snart skulle förnyas och ja, jag håller mig kvar i iPhone-svängen än trots ett litet avbrott ett tag då jag testade nya Lumia från Windows men återgick till iPhone efter det iaf
Garnera soppa med stekt bacon och ädelost. Vilken snabb och god LCHF soppa. Knaperstekt bacon, strimla och garnera soppa tillsammans med smulad ädelost
Igår toppade jag curryfärsen med ruccola och ädelost, vilket blev en höjdare ihop. Vilken färs man använder är upp till var och en, det fungerar lika bra med, kycklingfärs eller vegetarisk
Fördela broccolin i pajskalet och smula över ädelosten. Vilken underbar första maj vi fick. Broccolipaj med ädelost, 8-10 pers. 140 g ädelost. Broccolipaj med ädelost, 8-10 pers 3 dl vetemjöl. 3 ägg 140 g ädelost