Häll i skinkan och smaka av med salt och peppar. Skrivet 2016-07-07 Klockan 13. 24. 21. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Skär skinkan i tärningar, fin hacka purjolöken, och blanda allt detta i en kastrull. Fräs på allting ca 5 min, häll över ostsåsen och servera till nykokt pasta
ev salt & peppar. 500 g färsk tortellini med ost & skinka. 3-4 dl fryst blandning av ärtor, majs & paprika. Låt småkoka lite drygt 5 minuter (den tid det tar för Tortellinin att bli klar) och smaka av med salt & peppar
4-6 portioner500 g färsk tortellini med ost & skinka4 dl mjölk2 dl grädde200 g Creme Bonjour vitlöksost200 g rökt skinka3-4 dl fryst blandning av ärtor, majs & paprikaev salt & pepparKoka upp mjölk och grädde, ha i osten och låt den smälta till en krämig sås. Låt småkoka lite drygt 5 minuter (den tid det tar för Tortellinin att bli klar) och smaka av med salt & peppar. 500 g färsk tortellini med ost & skinka
Smaka av med örtsalt om det behövs. LCHF Ost och Skinksås. eller varför inte häll såsen över brocolli och blomkål och in i ugnen med den- med lite skivad ost över,
Vanligtvis brukar jag inte ha ruccolasallad på kasslern när jag lagar denna rätt men vi hade några sådana blad som snart skulle blivit gamla så de fick vara med
G. o. d. c. h. e. n. k. l. g. r. y. t. a. ,. f. m. ö. s. b. i. p. V. x. I. 6. 0. ä. é. 1. u. v. 2. 5. (. ). S. P. M. z. å. U. -. 3. L. 4. H. R. N. 7. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.