Sufflé med vitchoklad. Sufflé med vitchoklad och passionsfrukt - lätt efterrätt som ska räcka till fyra portioner, men vi tyckte att det var så snållt med en så vi fick två var
. Sufflé brukar jag kalla för kungen bland efterrätter, inte helt utan anledning…. Här har jag utgått från ett trevligt recept som publicerades i DN för några år sedan
Idag testade jag att göra sufflè för första gången. Det blev en chokladsufflè med vit choklad i. Hur många gånger har man inte hört att det ska vara så svårt att göra sufflè, när det i själva verket var hur lätt som helst
Foto. Tina Fallgren. Jag har publicerat det här receptet förut men det är värt att publiceras igen. De få gånger man hittar min pappa står i köket vet man vad det är på gång
Recept. Alesha. fre, 2013-09-20 20. 20. 40min. (1). Smörj 3 suffléformar med rumsvarmt smör, ströa formarna med socker och ställ sen in i kylen sålänge
Superenkelt och ingredienser som man nästan alltid har hemma. Att jag kallar det kungligt täcke är för att kungen gör något liknande hemma hos sig när han blir hungrig på något litet, och han har alltid Kalles kaviar hemma bland annat
Denna paj blir matigare och mer mättande,samt något nyttigare än en vanlig paj med bara vetemjöl. Kantarellerna har jag haft förmånen att få av våra snälla grannar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.