LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Detta är en god och mäktig dessert som räcker till många och kan göras dagar i förväg. Botten 2 dl jordnötssmör 1,5 dl jordnötter 1 ägg 2 msk valfri sötning
Så jag var ju bara tvungen att testa att göra egen lchf-vänlig glass. Hittade ett recept i Anna Hallén kokbok LCHF husmanskost som jag testade idag(gjorde några små ändringar)
Men, som tur är finns det LCHF-vänliglemoncurd med. Tyckte du att detta var ett bra LCHF-recept. Lemoncurd är ju så fruktansvärt gott men det innehåller normalt sett väldigt mycket socker
-) Vi satt i bilen på väg hem och lyssnade på radion när de pratade om lemoncurd. Jag älskar lemoncurd men med en massa socker och smör i är det inte något jag äter speciellt ofta
Lemoncurd är gott och användbart. LemonCurd,. Jessica Piispanen LemonCurd,. Det kan användas till allt från fyllning i tårtor och pajer till att äta med scones till afternoon teet
Först ut är lemoncurd. Lemoncurd. När jag gör en av mina fudge till Järna Karamellfabrik så går det åt ganska mycket rivet citronskal och kvar blir felfria, skallösa, citroner
LemonCurd är ju hur gott som helst. LemonCurd Ca. LemonCurd Ca. . Särskilt om man älskar citron. Man kan ha den till lite av varje, till exempel i paj, som marmelad eller med kesella i en efterrätt
LemonCurd. Gör sedan din LemonCurd, börja med att tvättas citronerna ordentligt. När allting har svalnat så tar du en tartelett, pudrar över florsocker eller vaniljsocker och fyller på med först lemoncurd och sedan vaniljpudding
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.