Vit chokladtryffel medapelsinoch saffran, lyxigt julgodis. Efter en långpromenad i skogen och korgen full med granris så har hemmet dekorerats och adventsljusstaken lyser och gör mig sällskap i köket
Så roligt att du "hälsade" på mig med din nya fina profilbild Me like a lot ♡. Fin tårta & säkert supergod - Jag kommer hihiNä,jag väntar hem min Micke strax som jobbat 12-tmmarspass & jag ska överaska med Påskig go lax & fin dukning ♡/Kram AnnmiPst
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Jag smaksatte min med saffran, mortlad kardemumma och pistagenötter – en riktig god kombination. Smält över medelvärme tills du har en jämn smet, rör om hela tiden
Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassa och bittermandelolja. De hittade jag i en italiensk blogg och hon som skriver i den har förstås tillgång till färska valnötter från sin egen trädgård
Blanda med minimarshmellows och jordnötter. Det är verkligen mycket gott och snaskigt som florerar i bloggosfären just nu, och jag är ju inte sämre jag än att jag hakar på
med en strösselkula). Bryt apelsinchoklad i bitar. Julgodis - Tryffel som jag gjort av marabou apelsinkrokant (ca 15 st). 200 g marabou apelsinkrokant, se bild. 200 g marabou apelsinkrokant, se bild
häll iskallt vatten i en kaffekopp och ta sedan upp lite smet med en sked och häll i koppen. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.