Med inslag av både ryska tolvslag (de var ganska många), snapsvisor och ett utomordentligt quiz var middagen verkligen en skönt utdragen process utan stress
Här har jag bakat in fläskfilé i smördeg med en svampröra à la Wellington. En rödvinssås är gott till och den kan du också förbereda och sedan värma upp innan du blankar av den med en smörklick
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Garnera med räkor och gräslök. Inbakad fläskytterfilé med parmaskinka. Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad
Vispa äggvitorna med sockret till ett hårt skum. Garnera med bär. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.