Kyckling carbonara. Du behöver4 personer500 g kycklingfilé1 paket bacon1/2 liten purjolök1 dl vitt vin2 msk konc kycklingfond2 dl creme fraiche1 dl riven parmesanost + lika mycket till servering1/2 dl hackad persiljaOlivoljaSalt & peppar4 portioner pasta fettuccineGör såhärKoka pastan enligt anvisning på förpackningen
Det är inne just nu att grilla lite mer klassiskt kokkött. och att man inte gör det oftare är svårt att förstå för det finns ju så mycket smak i tex högreven om man jämför med en vanlig "vanligae" biff
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
. Vitlöksgratinerade havskräftor, en perfekt start på middagen. Godast blir det med färska kräftor, men det går bra även med kokta, halvera då tiden i ugnen eftersom de lätt blir torra
Vårstädning blev det idag, både bilen och altanen fick sig en uppfräschning och det var välbehövligt vill jag lova, nu har jag massor med energi och vill fixa och dona överallt