Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 1/2 tsk chilipulver 1 msk curry 1/2 tsk kanel 1 msk olja 2 dl röda linser 400 ml kokosmjölk 2 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1/2 påse salladslök (à 125 g) 250 g körsbärstomater 1/2 kruka koriander salt och peppar 1/2 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Supergoda och saftiga rödbetsbiffar som är enkla att laga. Lika goda att avnjutas kalla som varma. Jag älskar att servera rödbetsbiffarna med fetaostkräm och en god sallad
Idag blir det pizza, och det av det lite rustikare slaget. Jag gjorde ju glutenfria tortillas ett par gånger nyligen, och jag tyckte de blev så bra att jag ville försöka mig på att använda samma deg till pizza
En enkel lätt rätt som vi senaste åren haft med på julbordet för att lätta upp den "tyngre" maten. I min grönsakslåda i fredags fick jag vad jag trodde var grönkål (men som efter lite närmare undersökning visade sig vara palmkål
Här kommer recept på vegetarisk lasagne som vi åt förra helgen, bättre sent än aldrig. Gott, enkelt och bra mat att bjuda på eller om man vill ha ett gäng matlådor
Häll hett vatten över sojagranulaten och låt det svälla tillsammans med buljongtärningen. Häll över i ett durkslag när det mjuknat, pressa ut vattnet och låt svalna
Dessa vegetariska enchiladas, fyllda med bland annat squash och bönor, blev verkligen supergoda. Eftersom vår squash/zucchini växer så det knakar i trädgårdslandet och jag vill ta hand om skörden på bästa sätt så blir många recept som innehåller just den grönsaken här på bloggen
Denna moussaka doftar Grekland och semester. För visst längtar man till solen just nu. En moussaka behover inte bara innehålla äggplanta, det funkar utmärkt att ta hälften potatis och hälften äggplanta eller bara ta potatis