Här gjorde jag nyttigsalladmed aubergine, blomkålochbulgurmed grekisk fårost. Här valde jag fräsa aubergin i lite olivolja och rosta blomkål i ugnen först och sedan blandade med samtliga ingredienser till en varm sallad
SALLAD. Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. LINSRÖRA MED EN TOUCH AV INGEFÄRA. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Just dadlarna passar perfekt i salladen - de ger den där sötman som fulländar rätten. Så jag blandade ner saffranet med rumsvarmt smör och sedan smetade jag in hela blomkålenmed saffranssmöret
Förutom att den är väldigt välmakande så har den den goda egenskapen att också vara nyttig. Toppa medsalladslökoch dressa med citronsaft, olivolja, salt och peppar
Servera detta med lite fet yoghurt med lite salt och krossad vitlök om man önskar. Fyll varje aubergine skal med köttfärsblandingen, behöver inte fylla ända upp då bulgurn kommer att växa lite
Här gjorde jag en nyttigsalladmed gröna sparris och fullkorns couscous. Sparris passar utmärkt i många nyttiga maträtter som soppor ochsallader men även som ett gott tillbehör till kött, ägg eller fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.