Lagade en riktigt smarrig rätt härom dagen, nästan det godaste jag lagat sa Robban!? Blev faktiskt riktigt nöjd själv – järparna blev väldans smakrika och saftiga!
Baconlindadeköttfärsjärpar fyllda med fetaost. Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden
Recept på "Ostfyllda järparibasilikadoftandetomatsås med pasta" från Lina. Vi lagade ostfyllda järpar med pasta och det var överraskande smakrikt och gott
Häll i resten av ingrediensernatilltomatsåseni stekpannan om du har en tillräckligt stor stekpanna annars häller du över till en större gryta och då tillsätter resten av ingredienserna
Eftersom huvudrätten går ganska snabbt att både förbereda och laga är det en bra plan att koka upp pastavattnet från början så man är "ifas"Järpar redo
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlökfint och blanda ner ilinsernatillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Järpari gräddsås. Ta upp järparna och koka ur pannan med grädde och kalvfonden till såsen. ½ gul lök700 g blandfärs1 dl ströbröd2 dl gräddesaltpepparsmör tillstekningSås3 dl grädde1 msk kalvfond1 tsk fransk ljus senap2 msk japansk sojasaltpeppar Skala och riv löken. Forma färsen tilljärpar och stek gyllenbruna i en klick smör på medelvärme, ca 2 minuter på varje sida
Ikväll överraskades jag av Annas goda fisksoppa. tack för det darling. En perfekt födelsedagsmiddag, (man blirinte äldre bara mer erfaren som man säger
Att göra sin egen tomatsås o pizzadegtillsinpizza är helt värt, både godare o utan tillsatser. Igårtillmiddag flyttade Tinaskitchen ut för pizzabak på grillen
Jag valde att göra mintomatsås ganska så slät. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över liteolivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.