Canneloni med kantareller och kyckling
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 se
  • Pastadeg
  • 2 dl durumvetemjöl
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 hela ägg + 1 äggula 3⁄4 dl vatten
  • 2 msk olivolja
  • 1⁄2 tsk salt
  • Kantarell- och kycklingfyllning
  • 300 g kantareller, rensade
  • 2 msk rapsolja + 2 msk smör till stekning 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 hel grillad kyckling
  • 30 g rucola till fyllningen + 30 g rucola till servering
  • 2 paket ricottaost (500 g)
  • salt och nymald svartpeppar
  • 2 msk olivolja till formen
  • Gorgonzolasås
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 2 msk smör + 2 msk rapsolja till stekning
  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g gorgonzolaost
  • 1 tsk honung
  • 1 msk champagnevinäger (alt. vitvinsvinäger eller vit balsamvinäger)
  • salt och nymald svartpeppar
  • 1 dl riven parmesanost till gratinering
  • Vinägrett

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.