Fiskpinnar, potatis och yoghurtsås (Hanna kvällsjobb). Hej. Vilket fantastiskt vårväder det varit idag. 12 plusgrader, och på baksidan i solen hade vi ett tag 21 grader
Koka ihop vittvinet och fiskbuljongen till hälften. 5 dl stark fiskbuljong1 msk smör1 msk mjöl4-5 dl vispgrädde75 g nyriven parmesan1 st äggula2 msk smörsaltDuchessepotatis. 5 dl stark fiskbuljong
En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämig citronsås och mos smaksatt med dill och citron. Helt och hållet är receptet från fruns egna hjärna, litte sånt och litte sånt ihop med det mest perfekta gratängmoset som någonsin sett dagens ljus - och voilà - en fiskgratäng var skapad
Lax är barnens favoritfisk och den är ju tacksam att tillaga på allehanda sätt. (Ska fisken köras i grillpanna bör den först penslas med lite olja för att inte fastna
Jag var riktigt sugen på fisk när vi skulle bege oss till svärmor på middag för ett tag sedan. Plasta in formen som du lagt fisken i och låt den stå några timmar
Tillsätt i fisken som du delat i bitar cirka 15 minuter före servering. En härlig hälleflundra kombineras med de två givna tillbehör i form av skirat smör och pepparrot
Skär fiskfiléerna i stora bitar, lägg på tallrik och salta dem. Lägg ner fisken i grytan. Finhacka basilika, persilja, sardeller och vitlöksklyftor i en mixer eller liten matberedare
1 msk fiskfond på flaska. ) Sedan häller man lite av såsen, som liknar en fisksoppa nästan, i botten på en ugnsform lagom stor till lasagne för 5 personer. 1 msk fiskfond på flaska
Bred på tonfiskröran och den rivna osten. )2 burkar avrunnen tonfisk 1 gul finhackad lök2 ägg1 – 2 msk finhackad persilja1 – 2 msk finskuren gräslök2 msk senap1 msk hela kumminfrön2 dl riven ost2 smördegsplattor à ca 10 x 15 cm Mosa och blanda tonfisk med lök, ägg, kryddgrönt, kummin, senap, salt och peppar efter egen smak. 2 burkar avrunnen tonfisk