Vad än mamma kallade dem på 70-80 talet så är det rena nostalgitrippen att göra dessa läckerbitar. En tunn smet förvandlas till tjockt fluff-fluff som är helt uuunderbar
Lägg gelantinbladen i blöd i kallt vatten. Tag ut 2 st rånbottnar av varje smörgåsrån, ca 5 sm i diam. Vispa äggvitorna med sockret till riktigt hårt skum med fettfria redskap
Idag ska ni få receptet på dessa ljuvliga gräddbullar som jag fått inspiration till från Roy Fares. Jag har haft lite fördomar om gräddbullar att de skulle vara alldeles för tidskrävande och avancerade att göra men tänk va fel jag hade
Gräddbullar med lakritsflakes. 4 februari 2016, 15. 33. Hej. Första gången jag provar att göra egna gräddbullar men inte den sista för som ni ser behöver jag träna lite på finishen, ha ha
Godkväll. Jag ska alldeles strax ta kväll, ska bara dela med mig av ett recept till er här innan. Tänkte nämligen försöka att föfp några timmars sömn innan jag ska upp och förbereda tårtan som jag ska lämna på vägen till jobbet
1. Lägg gelatinbladen i blöt. 2. Vispa äggvitorna med 2 msk strösocker till ett vitt skum. 3. Blanda vatten, socker och glykossirap till sockerlagen i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.