Mycket rull. Mycket smak. Mycket mycket gott. Det är ganska lätt mat, och det gäller att få i sig en hel del volym om man skall bli mätt, det passar därför också bra som förrätt men vi åt som middag
Blötlägg nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär dem i 1 cm stora bitar. Fräs nudlar, räkor, fläskfärs, morötter, vitkål, chilipeppar, champinjoner, salladslök och vitlök i en wok eller stekpanna
. I fredags plockade vi fram de sista torskfiléerna efter Fredriks fångst under 2012. Har inte ätit torsk på fler, fler år och nu tycker jag det är gott igen
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Hela veckan har influerats av Halloween och Alla helgons helg. I onsdags när jag åkte hem kom jag på att jag glömt köpa godis, för jag visste ju att det skulle springa en massa utklädda barn på gatan
Jag lät mig inspireras av det fantastiska vinet vi köpte i Lyon i somras - en Crozes Hermitage (alternativt tips från Systemet längst ned) med underbar djup inlagd frukt och chokladton - och bestämde mig för att använda mina rominlagda fikon i rödvinssåskoket
Alltså, den där kokboken av Jamie Oliver som vi köpte på bokrean, "Jamie's matrevolution", innehåller så många recept som vi vill prova så ni anar inte