Rabarber Toscakaka
Low Carb Low Fat High Protein Blog
Low Carb Low Fat High Protein Blog
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kaka,
  • 8-10 bitar
  • 100 g smält smör
  • 2 ägg
  • 1,5 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 citron)
  • 0,5 dl grädde
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  •  
  • Fyllning
  • 2-3 stjälkar rabarber
  •  
  • Glasyr
  • 100 g smör
  • 1 dl (rå)socker
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk mjölk
  • 70 g mandelspån el 1,5 dl sötmandel (100g), mixad/finhackad
  • 1 tsk vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.