Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare
Smält chokladen och doppa de frysta kokosbollarna så de täcks runtom, lägg vartefter på skärbräda med smör-/bakplåtspapper, ställ sen in kylen att stelna helt
1,5 msk kaffe / vatten. 5 tbsp coffee / water. Form into to 12 balls. Som jag har nämnt tidigare har jag gärna sådana här bollar i kylskåpet, för de är perfekta att äta när man snabbt behöver fylla på med energi och så är de väldigt goda med en kopp kaffe
2 dl basmatiris1 1/2 dl kokosmjölk1 tsk bruna senapsfrön3 hela nejlikor5 hela gröna kardemummakapslar1 liten bit kanel1 msk olja2 msk smör eller ghee2 tunnskivade vitlöksklyftor1 tunnskivad röd lök1 hel grön chili1 dl kokosflingor. En näve cashewnötter om du har3/4 tsk salt2 tsk socker. Häll riset i en kastrull med 4 1/4 dl vatten och kokosmjölk. 1 1/2 dl kokosmjölk
½ dl desiccated coconut. Melted chocolate, coconut chips and toasted almonds for the topping. Whip coconut cream with almond butter, coffee, vanilla and a pinch of salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.