Kantarellfylld rödtunga med vitvinssås, pressad potatis och grön sparris
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer behövs:
  • 4 rödtungafiléer / 0,5 purjolök
  • / 2 tsk flingsalt / 0,25 citron / 1 dl vitt vin
  • / 1 dl vatten
  • 1 gul lök / 0,5 gurka / 2 dl vitt vin / 50 g smör
  • / 1 tsk örtsalt / svartpeppar / 0,5 tsk cayenne peppar / 1 fiskbuljongtärning
  • / 0,5 kalvbuljongtärning
  • / 1 burk smetana / 2-3 dl vispgrädde / 1 tsk fish sauce / 1 msk maizena / 1-2 droppar stark chilisås (tabasco eller liknande) / vätskan från fisken
  • 1 dl förvällda kantareller
  • 0,5 dl naturell färskost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.