Rödvinsbräserad högrev
LCHF till vardag och fest
LCHF till vardag och fest
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • RÖDVINSBRÄSERAD HÖGREV
  • 4 pers
  •  
  • Köttet
  • 1,25 kg högrev
  • bindgarn
  • 2 gula lökar, finhackade
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 morötter, tärnade
  • 0,5 liten rotselleri, tärnad
  • 2 kvistar timjan
  • 4 lagerblad svålen från det rökta baconet (se nedan)
  • 4 dl rött vin
  • ev. 1 dl vatten
  • Salt och svartpeppar
  •  
  • Lök- och champinjonblandning
  • 12 små steklökar, skalade (vi använder sharlottenlök)
  • 250 g små champinjoner
  • 150 g bacon i bit, tärnat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.