Hacka crabbfishen i bitar. Blanda sedan ihop alla ingredienserna. Servera på gott bröd. 1 fp crabbfish. 1 påse räkor 200 gr skalade eller 500 gr oskalade
Innan vi fick överta mina föräldars gamla traktörpanna hade jag ingen aning om att jag behövde en sådan, men nu använder vi den nästan varje vecka till olika fiskrätter
Strimla purjolöken, hacka selleri och paprika i tärningar. Riv eller pressa vitlöken. Fräs detta tillsammans med curry och kajennpeppar i stekpanna på medelvärme i cirka 10-15 minuter
Som ni märker hinns det inte uppdateras lika ofta här som innan och det beror ju helt enkelt på att jobbet stjäl mycket tid och då är det inte alltid jag som står vid kastrullerna här hemma
Hejsan. Fredagskvällens mat bestod av en het räkgryta, det var allt lite drag i den. Vill man inte ha den så stark så minskar man bara lite på kryddorna
Recept på en gammal klassiker jag tillagade i helgen. Fortfarande lika god. )Ingredienser för 4 personer2 gula lökar1 grön paprika1 burk champinjoner1 msk mjöl1 dl chilisås3 dl grädde1 dl creme fraiche1 tsk salt1 krm svartpeppar1 krm curry1 krm chilipeppar1 krm cayennepeppar1/4 dl koncentrerad apelsinjuice1 kg räkorGör så härHacka löken och strimla paprikan
Jag kan nog aldrig få nog av skaldjur och fisk, det är så gott. Denna fisk och skaldjursrätt åt jag en varm sommar dag för snart två år sedan med ett glas vitt vin
Sötsur Fläsk med Grönsaker. Jag hann ju med hela tre matlagningskurser i Peking sist och en av gångerna där temat var traditionell kinamat, lagade vi fläsk i sötsur sås
Så var det fredag - igen. Veckorna rusar på i en väldig fart, tycker jag. Själv ska jag jobba hela helgen men jag hoppas att alla ni som är lediga har en fin helg att se fram emot