Strimla tomaterna. Varva potatis, tomater, örtkryddor, salt och peppar i formen. 1soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa med oliver och persilja. Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Toppa med oliver och persilja. Sätt ugnen på 200°. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen. 1 påse färsk bladspenat (80 g). ½ burk Zeta SoltorkadeTomater Strimlade (100 g)
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och de strimlade soltorkadetomaterna. En lite annorlunda variant av den klassiska franska skink- och ostpajen, Quiche Lorraine, något lättare och med betydligt mer grönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.