En mustig höstgrytamed skogskänsla. snabbt i en gryta tillsammans med. Krydda med lite salt och peppar. Smaka av med lingonsylt, salt, peppar och färsk timjan
Servera höstgrytan tillsammans med kokt pasta och kål- och äppelsallad. Krydda med salt och peppar och ta sedan upp fläskfilén och lägg över på en tallrik
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Bryn dem i en varm pannan, krydda med salt och peppar (sparsamt). Koka upp grytan med crème fraiche. Kvarta champinjonerna och stek dem med lite smör, salta och peppar
Bryn skinka i smör så att de får lite färg, krydda med salt & peppar. Klyfta löken och låt den steka med köttet så att den mjuknar något, men inte tar färg
Servera med kokt potatis, Vinbärsgelé & syltlök. Kantareller gärna färska förvällda, men annars 2 burkar. Kantareller gärna färska förvällda( men annars 2 burkar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.