Det här paj skalet är naturligt glutenfritt riktigt bra, det håller i hop, smular ej och är frasigt, jag fyllde min paj med broccoli, bacon och körsbärstomater men du kan ju fylla din med vad du vill
Såg ni på Hela Sverige Bakar på TV igår kväll. Det gjorde jag, väl inlindad i en pläd och med en kopp te och plommonkaka (recept kommer på söndag) som sällskap
Tro't eller ej, men jag stekte strömming för första gången igår. Annie fick det på dagis under våren (de har bästa kocken på sitt dagis som gör otrolig mat) och har tjatat på mig att jag ska göra det
En mycket enkel lemon kurd, äggfri och tar bara några minuter att göra. Lite fuskvariant skulle säkert somliga säga, men vill man inte ha ägg i är det här ett bra alternativ
Man ska inte rata rätter som går fort att laga för de är så smidiga ibland. Jag veeet att pastagratängen inte ser så aptitlig ut men har ni nånsin försökt få till ett snyggt foto på en gratäng eller lasagne
1 liter vatten2 msk salt1 gul lök5 cm purjolök1 klyfta rotselleri1 morot5 vitpepparkorn3 kryddpepparkorn1 lagerblad4 kycklingfiléer eller 2 rejält storaKoka upp vatten, kryddor och grönsaker, lägg i de frysta kycklingfiléerna