Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Jag tycker det är skönt att inte äta för mastig och stabbig mat på sommaren. Värmen brukar göra att man inte är sugen på feta såser och glödheta gratänger
Den föregående veckan har vi haft så fullt upp med att förbereda ett studentfirande, ni vet, städa, laga mat, räkna sittplatser, få på studenten sin kostym, och så vidare
I dag så skulle jag bjuda min bror och hansfamilj på fika, och eftersom jag gjordebearnaisesås i går så hade jag äggvita kvarprecis 6 stycken som det ska vara i dennaljuvliga tårta och den är så lätt att göraSen så tycker jag att det är så bra att denär naturligt glutenfri, och den är sååååååågod den bara smälter i munnen, så har du inte gjort en budapestrull så måste du testadu kommer inte att ångra digDetta behöver du till denna sötnos
Dessa muffinsen blir väldigt goda och får en god chokladsmak tycker jag. Receptet är hämtat ur "A piece of cake" och funkar bra att göra både vanliga och minimuffins med
Denna rätt blev vi bjudna på hos några vänner och såklart så ber man om receptet om något man blir bjuden på är gott och detta recept kommer garanterat bli en återkommande favorit
Det är Y-vecka nu. Y är annars en bokstav som ser ut som en mutta tycker jag. Vi åt ytterlår. Jag överraskas fortfarande över Leons okunskap då det kommer till kött
Sätt ugnen på 225 grader eller 200 på varmluftsugnen och rosta paprikan tills den är nästan svart. Lägg paprikan i en påse eller omslag så skinnet lossnar lättare