Idag testade jag det berömda ”slow-cook”-varianten – ”pulled beef”. I morse tog jag ut en entrecôte-bit på cirka 1 kilo och la i en liten gjutjärnsgryta
Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Hallå alla mina bloggläsare. Viktigt att dom inte kokar för länge, mina var inte helt mjuka. Tänkte dela med mig det godaste jag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Nåt som jag funderat på länge är att göra egen müsli. Dels för att det verkat väldigt enkel men också för att det verkat gott och nyttigt och nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och provat
Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Jag gjorde detta recept som jag hittade i Zetas broschyr "Mat för minglare" när vi hade kalas för dottern härom helgen
För 2 portioner Grönsakerna 2 potatisar en halv rödlök, finhackad 10 sockerärtor 4 champinjoner smör salt,peppar Koka potatisen och låt dom svalna lite
Ugnsstekt Kummel, med kokt färskpotatis, ugnsgrillade tomathalvor och färskostcremé med persilja. Tanken från början var att fisken och tomaterna skulle grillas, men vädergudarna var inte riktigt på min sida idag så då tyckte jag att ugnen fick funka lika bra