Grön currygryta med lax
Par i matlagning
Par i matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 som vi
  • 8 portioner
  • 600-800 g Lax och vit fisk, exv. Msc-märkt torsk. Beräkna 100g/person om du vill ha ganska lite grönsaker jämfört med fisk i grytan, annars kan du ta lite mindre, bönorna innehåller också protein. Skär fisken i mindre kuber.
  • 3-4 lök, hackade
  • 3-4 morötter, stora, skurna i slantar
  • 2 st broccoli, buketter och även stjälk går bra, skuren i bitar
  • 2 paprika, röd och grön, skurna i mindre bitar
  • 1 burk bambuskott, sköjlda
  • 500 g haricots verts, vi använder frysta nu när det inte finns färska, vägrar använda importerade menlösa från Kenya!
  • 3 burkar kokosmjölk (Försök hitta utan stabiliseringsmedel som är dåligt för tarmarna, kokosmjölk ska skikta sig i burken, det är helt naturligt och behöver inte stabiliseras)
  • Grön currypasta (finns från märket Geo organics som inte innehåller en massa skumma tillsatser. Den är ganska stark!)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk grön currypasta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.