Cognacsgravad älgfilé, ostflarn & glaserade lingon
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till gravning
  • 400 g älgfilé
  • 3 msk grovt salt
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk cognac
  • 2 krm svartpeppar
  • 5 dl persilja
  • finhackad
  •  
  • Tillbehör
  • 100 g västerbottensost
  • 8 st färska gröna sparrisar
  • 1 msk karljohanssvampolja
  • 1 st liten vitlöksklyfta
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 krm salt
  • 5 krm peppar
  • 1 st färsk rödbeta
  • 5 dl frysta lingon
  • 5 msk vodka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.