Under de senaste dagarna har det hänt massor utav nya, spännande saker. Speciellt sådana saker som jag kan överraska med lite gott och hälsosamt bak till
Beskåda, gott folk, dessa undersköna bevis på hur vackert livet kan vara, dessa godhetens lysande ansikten i en mörk novembervärld, dessa magiska under som står starka och stolta bland hukande, svaga kopior i trygg förvissning om att de är Perfekta Skapelser
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Jag tycker om mandelmassa lite för mycket. Ungefär så mycket att jag kan äta mandelmassa rakt av och alltid tar lite (läs mycket) extra av det vid bakande av mandelmassiga bakverk
Ramslöken är i säsong på våren men eftersom den går att torka kan man njuta av den tillsammans med de rotsaker som är i säsong nu på hösten… mycket angenäm kombination
God morgon från ett mycket riktigt blåsigt Skåne. Brrrrr. Det är nästan så jag inte vill gå ut idag men huset är fullt av folk och vi ska hinna avverka en hel del dag
Det finns maträtter som man minns lite extra från barndomen. Vissa men glädje och vissa med avsky. Men sen finns det vissa rätter som jag bara minns, inte för att de var så speciella men på något sätt fastande de ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.