(6 port. )600g fläskfilé2 stora eller 4 små starka korvar200 g syltlök200 g oliver1 röd paprika1 dl cornichons5 dl vispgrädde1 msk mjöl1 tsk mejram1-2 tsk salt2 krm svartpeppar- Bryn korven i en stekpanna
Vi ÄLSKAR röda linser. Det är så himla gott att göra soppa på av det och med bara några få kryddförändringar blir det ändå stor variation mellan sopporna
Oi namul - kryddmarinerad gurka. Här kommer recepet på den kryddmarinerade gurkan som vi åt till det koreanska köttet, den här gurkan bör man göra några timmar innan man ska äta så att den hinner dra åt sig av smakerna ordentligt
Efter att ha provat flera olika recept på våfflor har jag nu experimenterat fram mitt favoritrecept. Perfekt frasiga våfflor som smakar precis som våfflor ska smaka
Sätt ugnen på 225 grader. Fördela oljan i 4 portinsformar eller en stor form. Fördela svampen och resten av ingredienserna i formen/formarna och sätt in i ugnen i 10 minuter tills det bubblar och svampen fått vacker färg
Den här rätten smakar sommar tycker jag. Perfekt utflyktsmat, då den är lika god kall som halvljummen. 4 port1 kg räkor med skal4 dl grönsaksbuljong4 dl couscous2 vitlöksklyftor1 röd paprika2 avokado2 msk smör½ tsk salt2 dl crème fraiche franska örterSkala räkorna
• Blanda samman alla torra ingredienser. • Tillsätt ett helt ägg, två äggulor, olivolja och vattnet och arbeta till en deg för hand eller med hjälp av en maskin
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Kolja. Kolla så att det inte är några ben i fisken. Lägg ut den tinade spenaten i en ugnsfast form och lägg koljafiléerna över
Som vissa av er kanske redan vet har vi hakat på Djurrättsalliansens veganutmaning, och har i och med det också återfunnit lite matlagningspepp som legat i dvala