Åt alltså det här till lunch idag, testade bara med lite olika saker och det blev riktigt bra. Man måste ha något tillbehör om man ska äta det som måltid, jag åt det till soppa men man kan äta det som frukost eller mellanmål också
Jag har fått oerhört mycket mindre zucchini i år än i fjol snopet nog. Har å andra sidan fått en massa andra pumpor istället, men nästa år blir det mer zucchini igen
Så jag slängde ihop zucchinipannkakorna, följde receptet till punkt och pricka (förutom att jag la till tofu istf räkor), och vips hade jag en finfin söndagsmiddag uppdukad
Zucchinipannkakor med bönsallad och fetaostkräm (6 pannkakor – 2-3 port). Efter en myshelg i Väsby är jag nu åter tillbaka i vardagsrutinerna och jag började dagen med att försöka bränna av några kalorier från helgens goda mat och dryck
Rätt ett blev koreanska zucchinipannkakor. Igår blev det en fyrklöver av asiatiska rätter. Alla blev riktigt bra och var förhållandevis lätta att göra även om de krävde lite planering, inköp och förberedelser