Doppa zucchiniblommorna i smeten och se till att hela yttersidan blir täckt. 3 st zucchiniblommor (med zucchini). Stek zucchiniblommorna på hög värme och med mycket olivolja i ca 5 min eller tills de blir gyllenbruna. 3 st zucchiniblommor (med zucchini)
Zucchiniblommor. Zucchiniblommor. Pizza på en måndag. Ja, varför inte. Det är ju Vegetariska Dagen och #köttfrimåndag på en och samma gång idag, så då passar väl en extra-mycket-vegetarisk-pizza bra
Har ni någonsin ätit fyllda, friterade zucchiniblommor. Egentligen förtjänar den där blomkålssalladen ett inlägg för sig själv - men denna gång får det dela rampljuset med zucchiniblommorna
Stekta zucchiniblommor. Zucchiniblommorna. Jag vet inte hur många gånger jag har gjordet det här sesamflarnet - grunden är alltid den samma, men toppingen varierar varje gång (beroende på vad som finns i kylen, frysen och i skafferiet)
1zucchiniblommor, kan uteslutas. 1Sås4 äggulor, stora (använd gärna ekologiska ägg) 1 dl vispgrädde ca 1 dl parmesanost, färskriven olivolja 12 skivor pancetta (eller sidfläsk) 0,25 kruka timjan, repade blad zucchiniblommor, kan uteslutasKoka upp vatten i en stor kastrull
Jess och Laura beställe stekta pilgrimsmusslor med prosciutto, ärtpuré och ramslökssmör som de njöt av ordentligt och Laura, Felicity och jag valde alla tre friterade getostfyllda zucchiniblommor med honong som var alldeles ljuvliga
Senast var det en Kock som fyllde Zucchiniblommor med en röra på Ricotta. Får Du inte tag på zucchiniblommor, så kan Du förvälla små paprikor och fylla med oströran istället
Stekta zucchiniblommor. Innan jag flyttade till Italien, vände jag nog mer elle rmindre ryggen mot zucchiniblommorna i affären - mest för att jag inte hade en aning om vad jag skulle använda dem till