Ugnsrostad ZucchinimedParmesan och Örter. Lägg skivorna på en plåt och pensla skivorna med olja. De här zucchiniskivorna är ett gott snacks eller så passar de bra som en sidorätt också
Fräs zucchinin och vitlök i smör i en stekpanna. Strö över osten och smaksätt med salt och peppar. 1 zucchini. 11 dl parmesanost. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 zucchini 2 vitlöksklyftor 2½ dl Kelda® mellangrädde ½ dl hackad färsk timjan 1 dl parmesanostGör så här Skär zucchinin i skivor och sedan i bitar
Dela varje zucchini på längden, i kvartar. Blanda parmesan och kryddor i en skål. Spritsa olivolja över zucchinin och fördela sedan ut ost- och kryddröran jämt över kvartarna
Fördela och strö över parmesan på varje bröd. Ett tips är att använda ugnen som är på medzucchinin och sätta vitlöksbröden över dessa i övre delen av ugnen
Gröp ur det mittersta med en sked och lägg i en skål. Blanda samman det urgröpta zucchininköttet, crème fraiche, parmesan, vitlök, senap och finhackad timjan till en slät smet