Zeta pizzadeg recept

Italiensk pizzadeg

Italiensk pizzadeg

390 g vatten [4 dl] 20 g jäst 600 g vetemjöl (Tipo 00 eller Manitoba Cream) [10 dl] 12 g salt [2 tsk] Zeta extra jungfruolivolja classico
Pizzapinnar

Pizzapinnar

1/2 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken. Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader
Pizza Capricciosa

Pizza Capricciosa

1/2 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken. Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader
Pizza Diavolo

Pizza Diavolo

1/2 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken. Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader
Pizza Bussola

Pizza Bussola

1/2 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken. Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader
Pizza Bianca

Pizza Bianca

1 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken. Gör degen enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 250 grader
Pizza ai Funghi

Pizza ai Funghi

Täck pizzadegen med tomatsås, mozzarella, svamp och timjan. 1/2 sats pizzadeg , receptet hittar du här i receptbanken
Pizza med nötfärs, rödlök, rosmarin och grekisk getost

Pizza med nötfärs, rödlök, rosmarin och grekisk getost

Pizza med nötfärs, rödlök, rosmarin och grekisk getost Fyllning cirka 400 gram nötfärs 1 msk finhackad, färsk rosmarin 1 vitlöksklyfta, finriven salt och svartpeppar 1 liten rödlök, skuren i tunna halvmånar 1 paket Zetas grekiska getfeta à  150 gram Pizzasås 1 burk Mutti krossade tomater 2 msk olivolja 2 msk Mutti trippelkoncentrerad tomatpuré 3 vitöksklyftor, rivna salt och svartpeppar Mixa samtliga ingredienser till en slät sås. Pizzadeg 25 gram jäst 3 dl fingervarmt vatten 2 msk olivolja 0,5 tsk råsocker 1 tsk salt knappt 400 gram vetemjöl Detta är den mängd deg som behövdes till fyllningen - är man en hel familj som skall äta, bör degens minst dubbleras
Pizzabullar

Pizzabullar

Jäs pizzadegen i en stor bunke, under handduk i 35 min. Rör ut jästen i vatten i en degbunke. Blanda i socker, salt, olivolja
Pizza med parmaskinka och rucola

Pizza med parmaskinka och rucola

Zeta Pastasås. Pizzadeg. Zeta Oliver Kalamata urkärnade. Zeta Snack Oliver Kalamata. Zeta Olivolja Fruttato Extra Vergine
Pizza Margarita

Pizza Margarita

Täck pizzadegen med pizzasås och förgrädda pizzadegen i mitten av ugnen ca 5 minuter. 1 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken
Brunchpizza

Brunchpizza

Dra ut pizzadegen så att den får en oval form. 1 sats pizzadeg, receptet hittar du här i receptbanken. Gör degen enligt anvisningarna
La pizza alla Mama Theresa

La pizza alla Mama Theresa

Olja en plåt och lägg på pizzadegen, bred på tomatsås. Smula jästen i en bunke. Lös upp den i vattnet och tillsätt olivolja och salt
Premiumpizza – Portabello & fikon

Premiumpizza – Portabello & fikon

Denna Meat-free Monday tänkte jag dela med mig av ett recept på en premiumpizza, alltså en lyxigare pizza, som jag fick hem ingredienser från Zeta till