1 kg nötstek, ytterlår eller fransyska,. 2 vitlöksklyftor, hackade. Sänk värmen något och låt lök och vitlök fräsa ca 5 minuter tills de är glansiga och mjuka. 1 kg nötstek, ytterlår eller fransyska,. 2 vitlöksklyftor, hackade
Skala lök och vitlök. Skiva löken och hacka vitlöken. Tillsätt lök, vitlök, paprikapulver och kummin. 800 gram högrev, fransyska, ytterlår eller annat grytkött av nötkött eller vilt. 3 vitlöksklyftor
Jag använde ytterlår. Jag använde färsk och torkad rosmarin, färsk och torkad timjan, enbär, muskotblomma, kryddnejlikor, svartpeppar, lagerblad, pomeranskal och färsk vitlök
högrev, ytterlår eller fransyska). Skiva löken och pressa vitlöken. högrev, ytterlår eller fransyska). Bryn lök, vitlök, kött och kryddor i olja eller smör direkt i slow cookern eller i en stekpanna på spisen