Koka upp lagen i och häll den varm över rödlöken. Lägg på salladsblad, färsbiff och inlagd rödlök. 600-800 g viltkött bogstek, bringa, ytterlår Eventuellt kan du byta ut ca 120 g mot av köttet nöttalg, dvs fettet från nöt (kan beställas I köttdisken). 13 st rödlökar i skivor
En enkel tomatsallad gör du snabbt av lite tomat och rödlök, glöm inte några varv med salt & pepparkvarnen, lite Extra virgine olive oil och några skvättar champagnevinäger
Skala och skär rödbeta, morötter och kålrabbi i små bitar, klyta, kastanjechampinjoner, gul- och rödlök, pressa vitlök2. Fräs bacontärningar i stekpanna, tillägg oxbitar, gul- och rödlök, låt stekas i baconfett tills de fått färg, lägg dem i grytan, tillsätt vetemjöl, rör om jämnt, sätt in i ugnen utan lock, grädda på 230 grader i ca